Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Η Ozin K-9 Training & Services σε συνεργασία με την σχολή εκπαίδευσης σκύλων Apache’s Home K9 Training, διοργανώνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Aνάπτυξη συνεργασίας και Τεχνικές εκπαίδευσης” για κατοικίδιους & σκύλους εργασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 21 και θα επαναληφθεί στις 22 Ιανουαρίου 2023.

Γενικές πληροφορίες

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου (Θύρα 1) του Παγκρητίου Σταδίου όπου θα αναλυθούν τα βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη της συνεργασίας με τον σκύλο. Επιπρόσθετα, αναλύονται οι θεωρίες μάθησης καθώς και οι τεχνικές εκπαίδευσης που εφαρμόζονται στους σκύλους είτε κατοικίδιους είτε εργασίας. Το πρακτικό μέρος θα πραγματοποιηθεί στο περιφραγμένο χώρο του δυτικού παρκινγκ του σταδίου, όπου οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Ozin K-9 θα έχουν την δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν ασκήσεις για την ανάπτυξη της συνεργασίας με τον σκύλο τους καθώς επίσης και να μάθουν μεθόδους όχι μόνο για την ανάπτυξη νέων συμπεριφορών αλλά και τρόπους αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων.

Υποβολή συμμετοχών έως 19/01/2023

Χειριστές Ομάδων Κ-9

Εκπαιδευτές

Κηδεμόνες σκύλων

Εκτροφείς σκύλων

1 ημέρα

Ώρες διεξαγωγής: 09:00 έως 17:00

Θεωρητικό μέρος: 30€ (χωρίς Φ.Π.Α.)

Θεωρητικό & πρακτικό μέρος: 50€ (χωρίς Φ.Π.Α.)

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά ημέρα: Πενήντα (50)

1. Θεωρητικό μέρος:

Τριάντα έξι (36) άτομα

με δυνατότητα συμμετοχής στην πρακτική εκπαίδευση ως παρατηρητές.

2. Θεωρητικό & πρακτικό μέρος:

Δεκατέσσερα (14) άτομα

Οι σκύλοι των συμμετεχόντων στο πρακτικό μέρος πρέπει να είναι υγιείς, πλήρως εμβολιασμένοι και να επιτρέπουν τον χειρισμό τους από άγνωστα άτομα. Το τελευταίο γεύμα των σκύλων πρέπει να είναι τουλάχιστον οκτώ (08) ώρες πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Επιπρόσθετα, πρέπει να έχουν σε ικανοποιητικό βαθμό ανεπτυγμένα τα παρακάτω ορμέφυτα:

  • Κυνήγι θηράματος (Prey “drive”),
  • Διεκδίκηση (Fight “drive”),
  • Παιχνιδιού (Play “drive”)

Δηλώστε συμμετοχή

Για την υποβολή της συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω τηλέφωνο:

694 615 9803 κ. Σταυρουλάκης Αντώνης

ή ενναλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας