Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Η Ozin K-9 Training & Services σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο Vom Giderland και τον κ. Μπατσαρά Εμμανουήλ, διοργανώνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Αρχική εκπαίδευση κατοικίδιων & σκύλων εργασίας» που θα διεξαχθεί στην Λαμία στις 26/06/2022.

Γενικές πληροφορίες

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Στο θεωρητικό μέρος αναλύονται τα βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη της συνεργασίας με τον σκύλο. Επιπρόσθετα, αναλύονται οι θεωρίες μάθησης καθώς και οι τεχνικές εκπαίδευσης που εφαρμόζονται στους σκύλους είτε κατοικίδιους είτε εργασίας. Στο πρακτικό μέρος οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή της Ozin K-9 θα έχουν την δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν ασκήσεις για την ανάπτυξη της συνεργασίας με τον σκύλο τους καθώς επίσης και να μάθουν μεθόδους όχι μόνο για την ανάπτυξη νέων συμπεριφορών αλλά και τρόπους αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στο κέντρο εκπαίδευσης για να εκπαιδεύσουν τους σκύλους τους, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή της Ozin K-9 Training & Services, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Υποβολή συμμετοχών έως 20/06/2022

Χειριστές Ομάδων Κ-9

Εκπαιδευτές

Κηδεμόνες σκύλων

Εκτροφείς σκύλων

1 ημέρα

Ώρες διεξαγωγής: 09:00 έως 14:30

Θεωρητικό μέρος: 30€ (χωρίς Φ.Π.Α.)

Θεωρητικό & πρακτικό μέρος: 50€ (χωρίς Φ.Π.Α.)

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: είκοσι επτά (27)

1. Θεωρητικό μέρος:

Είκοσι (20) άτομα

με δυνατότητα συμμετοχής στην πρακτική εκπαίδευση ως παρατηρητές.

2. Θεωρητικό & πρακτικό μέρος:

Επτά (7) άτομα

Οι σκύλοι των συμμετεχόντων στο πρακτικό μέρος πρέπει να είναι υγιείς, πλήρως εμβολιασμένοι και να επιτρέπουν τον χειρισμό τους από άγνωστα άτομα. Το τελευταίο γεύμα των σκύλων πρέπει να είναι τουλάχιστον οκτώ (08) ώρες πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Επιπρόσθετα, πρέπει να έχουν σε ικανοποιητικό βαθμό ανεπτυγμένα τα παρακάτω ορμέφυτα:

  • Κυνήγι θηράματος (Prey “drive”),
  • Διεκδίκηση (Fight “drive”),
  • Παιχνιδιού (Play “drive”)

Δηλώστε συμμετοχή

Για την υποβολή της συμμετοχής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

697 780 43 53 κ. Γκιντέρσος Κωνσταντίνος

698 190 13 76 κ. Μπατσαράς Εμμανουήλ

ή ενναλακτικά να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας