Η Ozin Κ-9 Training & Services ανήκει στο δίκτυο “To the Moon Dog’s Club” της International Search Canine Academy Ltd, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες εκπαιδευτές χειριστών και αστυνομικών σκύλων, πιστοποιημένους σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρία μας  ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση των σκύλων ως συνέπεια της πλήρους κατανόησης των θεμελιωδών αρχών που την διέπουν.

Εφαρμόζοντας ακαδημαϊκή προσέγγιση, εξετάζουμε την εκπαίδευση των σκύλων στην βάση της, δίχως να βασιζόμαστε σε μία «κοινή» γνώση. Γι’ αυτό τον λόγο, παρέχουμε εκπαιδεύσεις χειριστών και σκύλων ανίχνευσης σε όλες τις ειδικότητες, εφαρμόζοντας τα πρότυπα αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX), καθώς και των Ηνωμένων Εθνών (UNOPS Explosive Detection Dogs Quality Standards).

Η Ozin Κ-9 Training & Services προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία των εκπαιδευτών της και στους κατοικίδιους σκύλους για να την αρμονική συμβίωση τους με τους κηδεμόνες τους. Παράλληλα μέσω των υπηρεσιών μας, συγκεντρώνει ποιοτικές λύσεις για όλες τις ανάγκες των τετράποδων φίλων και συναδέλφων μας.

Δέσμευση μας, να γίνουμε η ηγήτρια αλλαγή στην επαγγελματική εκπαίδευση των σκύλων διαμορφώνοντας ένα ασφαλές μέλλον, μέσω της εκπαίδευσης και της εξειδίκευσης, για τον άνθρωπο και τον σκύλο.

Εξειδίκευση

Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από όλη την Ευρώπη

Υπευθυνότητα

Απόλυτη επίγνωση των σύγχρονων αναγκών εκπαίδευσης

Ισότητα

Με σεβασμό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Οι εκπαιδευτές της International Search Canine Academy Ltd παρέχουν την τεχνογνωσία τους σε Ευρωπαϊκές αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες καθώς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. Παράλληλα κατέχουν εμπειρία σε προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών και ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας, εκπαιδεύοντας εκπαιδευτές, χειριστές και σκύλους ανίχνευσης, αρκετές φορές για ζώνες υψηλού κινδύνου και εμπόλεμες περιοχές.