Στην Ozin K-9 Training & Services συνεργαζόμαστε με άτομα και επιχειρήσεις, πού θέτουν ως θεμέλιο της λειτουργίας τους, την ευζωία του σκύλου.

Καταστήματα

Η εταιρία μας παρέχει την επωνυμία Ozin K-9 Training & Services, υπό την μορφή franchise σε επιχειρηματίες και εκπαιδευτές σκύλων. Ενδεικτικά, παρέχουμε:

  • τεχνογνωσία από επιλεγμένους εκπαιδευτές,
  • επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού,
  • επιλογή και διαμόρφωση καταστημάτων,
  • δίκτυο εμπόρων προϊόντων για σκύλους,
  • δίκτυο ξενοδοχείων σκύλων.

Ιδιωτικές εταιρίες ασφαλείας

Στην Ozin Κ-9 Training & Services, εκτός των άλλων υπηρεσιών,  παρέχουμε Ομάδες Κ-9 ανίχνευσης οσμών με χρονομίσθωση.

Οι Ομάδες Κ-9 προέρχονται από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και υπόκεινται σε τρίμηνη αξιολόγηση, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, για την διατήρηση των υψηλών προτύπων που έχουμε υιοθετήσει.

Εκπαιδευτές σκύλων

Καινοτομώντας στον χώρο της εκπαίδευσης των σκύλων, στην Ozin K-9 Training & Services, δημιουργήσαμε την υπηρεσία Ozin K-9 Partner.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι εκπαιδευτές σκύλων των προγραμμάτων μας, έχουν την δυνατότητα να γίνουν συνεργάτες της εταιρίας μας έχοντας όχι μόνο συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη, αλλά και προνόμια όπως δωρεάν marketing και μετεκπαιδεύσεις.

Εκτροφείς σκύλων

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των εκτροφέων σκύλων και των εκπαιδευτών είναι η κοινή προσέγγιση στην εκπαίδευση καθώς και η κατανόηση των αναγκών τους.

Παρέχουμε τεχνογνωσία και αναπτύσσουμε ένα καινοτόμο δίκτυο εκτροφέων, για την ποιοτική ανατροφή σκύλων εργασίας και συντροφιάς, για την κάλυψη των αναγκών μας στην Ελλάδα καθώς και των συνεργαζόμενων εταιριών στο εξωτερικό.

Ξενοδοχείο σκύλων

Η εύρεση χώρου φιλοξενίας των σκύλων από τους κηδεμόνες τους σκύλων συνήθως γίνεται με αυθαίρετα κριτήρια και κυρίως αυτό της εγγύτητας μιας εγκατάστασης. Στην Ozin K-9 Training & Services, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα στέγασης, αναπτύσσουμε το δίκτυο για την διαμονή των σκύλων, προσφέροντας συμβουλευτική και εκπαίδευση στο προσωπικό των ξενοδοχείων σκύλων. Με τις υπηρεσίες μεταφοράς των σκύλων, δίνουμε λύση στο πρόβλημα της εγγύτητας.

Κατασκευαστές προϊόντων

Η εκπαίδευση των σκύλων δεν βασίζεται μόνο στις γνώσεις και στην τεχνική των εκπαιδευτών αλλά και στα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Στην Ozin K-9 Training & Services θέλοντας να υποστηρίξουμε Ελληνικές εταιρίες προσφέρουμε στους κατασκευαστές δωρεάν δοκιμή των προϊόντων τους. Κάθε προϊόν, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές και εξασφαλίζει άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής προς το συμφέρον του καταναλωτή, δύναται να τίθεται προς πώληση από την εταιρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το φυλλάδιο μας

Σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας της Ozin K-9 Training & Services, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.